Insentif Shaklee Malaysia Untuk Anda

Insentif Shaklee Malaysia yang terbuka kepada sesiapa sahaja yang berhajat. Macam menarikkan?

Memang menarik! Apa 3 insentif Shaklee tu ya?

Ada 3 C iaitu Cash, Car dan Convention.

UmmiSu ceritakan C yang pertama dulu – Cash bonus. Kaching!

Apabila anda berdaftar sebagai ahli Shaklee, penjimatan pertama adalah discount sehingga 20% untuk setiap produk. Apabila anda mula berniaga- selain dapat untung bila anda jual harga runcit, Shaklee akan bagi juga bonus prestasi berdasarkan pengumpulan mata jualan anda, kita panggil UV – unit volume.

Lagi banyak mata UV anda, lagi tinggi peratusan  yang diperolehi, lagi menarik peratusan bonus prestasi yang anda akan dapat.

Ada 6 kategori peratusan point:

  1. 5% – bonus RM24++
  2. 8% – bonus RM76 ++
  3. 11% – bonus RM200
  4. 14% – bonus RM500
  5. 17% – bonus RM1000
  6. 21% – bonus RM2000

Ini ada cara pengiraannya dan Shaklee ada patent untuk pengiraan bonus bagi semua Shaklee Independent Distributor tau.

C yang kedua pula galah Car! Kereta.

C yang ini, UmmiSu dah berjaya dapat tau. Shaklee tak beri kereta, tapi Shaklee beri kita wang tunai sebagai bonus bereta. Kita boleh tentukan jumlah bonus kereta yang kita mahu, bermula dari RM700 tau. Sehingga berapa RM tu? Unlimited. Tiada hak. Anda buatlah banyak mana pun, Shaklee akan bayar. Menarik? Mestilah kan. Macam mana nak dapat tu? Ada program kelayakan Subsidi Kereta. Selepas melepasi kelayakan tersebut, jika memenuhi syarat minimum, memang anda akan dapat wang tunai sebagai bonus kereta  setiap bulan.

 

C yang ketiga : Convention dan Conference – Cuti-cuti 5 bintang!

Setiap tahun Shaklee akan taja leader-leader bercuti secara percuma. Layanan 5 bintang untuk tempat penginapan, pengangkutan dan juga makan. Senang cerita – bawa diri je. Sebabnya, bag pun Shaklee bagi percuma.

Terdapat 2 jenis percutian iaitu Regional Trip dan juga International Trip.

Regional Trip adalah trip ke negara Asia Tenggara atau Asia sementara International Trip pula ke negara di betuna lain dan untuk SID beragama Islam, boleh pilih untuk melalukan umrah dan ziarah di Tanah Suci Makah dań Madinah. MasyaAllah. Best kań?

International Trip

2014 – US (Los Angeles & San Francisco) atau Umrah Ziarah

2015 – Italy atau Umrah Ziarah

2016 – US (Orlando Florida) / Umrah Ziarah

2017 – Japan / Umrah Ziarah

2018 – Med. Cruise ke 3 negara Spain, France, Italy / Umrah

2019 – US (Las Vegas & San Francisco) / Umrah

2020- 2022 Telah ditanggungkan. Akan tetapi Shaklee bayar tau jumlah yang hampir sama untuk menggantikan persutian yang tidak dapat dilaksanakan.

Semuanya tersedia! Makanan halal, makanan khas untuk yg ada alahan tertentu-semuanya Shaklee sediakan,

Conference pula apa ya?

Setiap tahun, Shaklee akan anjurkan 2 conference. Business  Leader Conference dan juga National Conference.

Business Leader Conference adalah bagi business leader yang memenuhi start yang ditetapkan  sementara National Conference pula adalah terbuka kepada semua ahli Shaklee. Tak kiralah anda aktif makan sendiri atau anda menjalankan perniagaan ke, anda layak untuk hadi.

Di Business Leader Conference, Shaklee akan berkongsi dengan semua business leaders mengenai strategy pemasaran termini dan juga senarai produk Shaklee terbaru untuk dikongsikan bersama organisasi masing-masing.

Manakala bagi National Conference pula, ia adalah satu acara  untuk meraikan mereka yang berjaya naik pangkat dalam perniagaan Shaklee- contohnya dari SID ke pangkat pertama Supervisor atau berjaya melengkapkan bonus kereta!

Di National Conference juga, anda boleh mendengar kisah inspirasi dari business leaders  yang telah berjaya. Sangat terinspirasi tau.

Perkongsian sebegini sangat membantu mengekalkan momentum Ummi Su dalam Shaklee ni. Kata-kata yang selalu diucapkan – See you at the top!

best ke best?

Best kan. Jom rebut semua peluang yang Shaklee tawarkan.

Hubungi Ummi Su: htpps://tanyaummisu.wasap.my

Jika anda perlukan bantuan, Ummi Su sedia membantu

#nextlevelblogging
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023

#pengedarshakleeklang

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *