Cara Licinkan Kulit Banyak Parut – Kisah Klasik untuk Masa Depan

Cara licinkan kulit banyak parut kadangkala macam impian yang takkan kesampaian. Hastag kisah klasik untuk masa depan. Kalau anda throwback, lagi mahal set penjagaan kulit tu, makin kerap kita usap dan telek wajah kita di cermin saktikan. Jadi tentunya masalah kulit ni pelbagaikan.

Kisah 1: Cik puan ni yang ada jerawat yang penuh di wajah.

Cara Licinkan Kulit Banyak Parut - Kisah Klasik untuk Masa Depan

Akhirnya ikhtiar dengan detox dulu bersama Alfalfa Complex.

Alfalfa ni memang bagus untuk membersihkan sistem badan. Terma yang popular sekarang: detox. Ummi Su akan kongsi nanti bagaimana Ummi Su turunkan berat badan dengan juga melalui proses detoks di entri seterusnya.
Kemudian, Vitamin C sustained release untuk bantu penghasilan kolagen, kembalikan seri wajah dan juga bantu lindungi dari pancaran sinar uv yang kurang baik.

Vitamin E pula untuk pudar kan parut dan macam biasa ia ada keupayaan untuk lawan pedang dengan oksidatif stress. Kurangkan pengoksidaan dalam sistem kita.

Tengoklah hasilnya pada cik puan dalam gambar sebelum selepas di atas tu. Rasa tumpang gembira dengan hasil yang begitu ketara kan. Itu cara cik puan ini untuk licinkan kulit banyak parut yang beliau hadapi.

Kisah 2: Tuan yang ditimpa ujian demam cacar ini.

Cara Licinkan Kulit Banyak Parut - Kisah Klasik untuk Masa Depan

Chicken pox! Parutnya sangat banyak dan bukan setakat penuh di muka malahan badan juga. Aduhai…hancur hati berkeping-kepingkan apabila diserang virus ni.

Tuan yang bijak ni telah ambil 3 jenis supplement ni untuk membantu baiki semula kulit dan juga meningkatkan imuniti tubuhnya.

ESP- Protein soya non GMO yang ada banyak asid amino perlu. Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan dan juga perkembangan. Dalam kes tuan ini, ESP akan bantu untuk tutup lubang dan kecederaan pada kulit.

Vitamin C dan Vitamin E  fungsinya telah diterangkan tadi.

Sebab tu Ummi Su sangat pentingkan, baiki dari dalam. Agar sel kita akan membentuk tisu yang sihat dan kemudiannya organ terbesar badan kita iaitu kulit akan terpelihara dan sihat! Kesannya bukan hanya pada kulit wajah tapi seluruh badan.

Janganlah cuba menutupi cela wajah dengan tepekan bedak, bedak asas, BB cream, CC cream sahaja tanpa cuba memulihkan kecederaan kulit tersebut dari dalam. Kulit anda tidak sempat sembuh jika itu yang dilakukan tetapi sebaliknya akan menjadi lebih teruk jangka masa panjang. Cegah sebelum parah.

Direct whatsapp Ummi Su dengan menekan pautan berikut:

www.ummisu.wasap.my

contact ummi su

2 thoughts on “Cara Licinkan Kulit Banyak Parut – Kisah Klasik untuk Masa Depan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *